Äntligen – Här är Cedocs nya huvudkontor

Nyhet

Cedoc har sedan hösten 2023 sitt nya huvudkontor i Science Park, Skövde. Här sitter de bekvämt på stora ytor med närhet till Högskolan i Skövde och tusentals kompetenta IT-entreprenörer.

Nu har kollegorna på Cedoc fått tillgång till deras nya huvudkontor i Science Park, Skövde. Med det nya kontoret i Science Park finns omedelbar närhet både till andra företag i mjukvaru- och säkerhetsbranschen samt till Högskolan i Skövde.

– Science Park är ett strategiskt läge för Cedoc. Här kan vi lättare knyta meningsfulla kontakter, både till andra företagare och till studenter som underlättar och möjliggör CEDOCs resa. Kompetensen är enorm, säger Victor Thilander, Vice VD för Cedoc.

– Vi har en spännande resa framför oss och flytten av huvudkontoret till Science Park tillåter oss att lägga i en ytterligare växel, säger Victor Thilander.

Att flytta Cedoc till Skövde är ett strategiskt drag. Den här miljön kommer inte bara att hjälpa oss med vår tillväxt, den kommer också att hjälpa branschen att bli en säkrare och hälsosammare arbetsplats.

Kom igång

Är du redo att minska riskerna? Vi hjälper dig steg för steg mot att skapa en maskinsäker arbetsplats för dina medarbetare. Testa CEDOC och upplev hur enkel och användarvänlig vår programvara är – och hur bra det känns att minimera riskerna och skapa trygghet.