Om oss

Vårt mål är att
alla ska komma hem
efter jobbet

På Cedoc anser vi att alla människor har rätt till en säker arbetsplats. Vårt uppdrag är att skapa medvetenhet, förmedla kunskap och praktiskt underlätta vardagen för alla som berörs av EUs lagkrav inom maskinsäkerhet. CEDOC är en lättinstallerad och användarvänlig programvara som förenklar ditt arbete kring riskbedömning, CE-märkning och dokumentation av maskiner. Med programvaran kan du göra riskbedömningar på nya, gamla, befintliga och delvis fullbordade maskiner.

Välkommen till CEDOC – Programvaran för en maskinsäker arbetsplats.

Våra värderingar

Hög användarvänlighet

En kund till Cedoc ska alltid kunna känna igen sig och stå bakom att vi levererar en smidig användarupplevelse. I allmänhet gäller det varje kundkontakt, köpprocess, informationssökande och i synnerhet användningen av vår programvara. Det ska alltid upplevas enkelt och smidigt med CEDOC.

Pålitligt och tryggt

För att vi ska uppnå förändring krävs det att vi är trovärdiga. Det ställer höga krav på oss att vi vet vad vi pratar om. Vi engagerar oss i frågor kring maskinsäkerhet och samarbetar med noga utvalda partners. Våra specialister bevakar nyheter och regelverk samt har relation till myndigheter och forskningsinstitut. CEDOC är strikt förankrat till direktiv och standarder och alltid uppdaterat med den senaste informationen. Det gör att våra kunder kan känna sig trygga med att våra lösningar är pålitliga.

Snabb och enkel support

Vi underlättar vardagen för våra kunder. Som ett målmedvetet företag som vill uppnå förändring vet vi att det krävs mer av oss. Vi behöver ändra ett beteende och skapa medvetenhet. För att uppnå skillnad behöver vi leverera särskiljande kundupplevelser. Genom att ständigt finnas redo när våra kunder behöver oss omvandlar vi det svåra till något enkelt. Våra lösningar bygger på att det ska vara så tydligt och användarvänligt att man klarar det själv – och annars finns vi alltid redo att hjälpa till.

Medarbetare

Det här är Cedoc

 • Elin Edström

  Customer Success Manager

 • Ida Spångberg

  Customer Success Manager

 • Victor Thilander

  Operations Manager

 • Klara Linderoth

  Customer Success & Marketing Manager

 • Andreas Grape

  Product Manager

 • Henrik Kinell

  Account Manager

 • Max Dahlbom

  Account Manager

 • Peter Barkland

  Managing Director

Karriär

Är du vår nya kollega?

Är du intresserad av att arbeta på Cedoc? Sök någon av våra tjänster!
Finns det ingen ledig tjänst är du alltid välkommen att skicka in en spontanansökan.

Kontakta oss
Proton Group

En del av Proton Group

Proton är en svensk, familjeägd industrikoncern i tillväxt. Vi investerar långsiktigt i människor, företag och branscher med potential att utvecklas. Resan mot målet, utmaningarna som vi möter på vägen och stoltheten över jobbet som vi gör tillsammans är vår gemensamma drivkraft. ENJOY SUCCEEDING TOGETHER®!

Läs mer

Kom igång

Är du redo att minska riskerna? Vi hjälper dig steg för steg mot att skapa en maskinsäker arbetsplats för dina medarbetare. Testa CEDOC och upplev hur enkel och användarvänlig vår programvara är – och hur bra det känns att minimera riskerna och skapa trygghet.