Nu erbjuder vi utbildning

Nyhet

Det är inte lätt att sätta sig in i ny programvara på egen hand. Därför stärker vi nu vårt erbjudande med utbildning både i CEDOC och maskinsäkerhet så att du enkelt kommer igång med dina riskbedömningar.

CEDOC finns till för att underlätta och effektivisera dina riskbedömningar. Men det är inte alltid lätt att sätta sig in i en ny programvara. Därför erbjuder vi nu användarutbildning i CEDOC så att du enkelt kommer igång med dina riskbedömningar. Vårt jobb är att se till att du kommer igång så du känner dig trygg med att göra dina egna riskbedömningar i CEDOC. På utbildningen får du en personlig kontakt med vårt Customer Success Team, vi utbildar dig i CEDOC, du får flera övningsexempel och har självklart möjlighet att ställa frågor. Utbildningen syftar till att hitta ett strukturerat arbetssätt för dina riskbedömningar och CE-märkningar.

Kontakta oss för mer information om hur vi bäst hjälper dig igång.

Kom igång

Är du redo att minska riskerna? Vi hjälper dig steg för steg mot att skapa en maskinsäker arbetsplats för dina medarbetare. Testa CEDOC och upplev hur enkel och användarvänlig vår programvara är – och hur bra det känns att minimera riskerna och skapa trygghet.