Generera rapporter/intyg

Tips & Trix

Under avsnittet Generera rapporter/intyg kan du lägga till kontrollrapporten, förslag på CE-skylt och välja språk på försäkran om överensstämmelse.

Om du vill genomföra kontrollrapporten och få fram ett förslag på utformning av CE-skylt behöver du under avsnittet Generera rapporter/intyg på första fliken för teknisk dokumentation bocka i rutorna för just CE-skylt och kontrollrapport. Dessa flikar är inte obligatoriska att genomföra och därför valbara. Kom ihåg att bocka i rutorna om du vill använda dig av kontrollrapporten eller förlaget på CE-skylten.

Säljer du maskiner utomlands?

Då behöver du ha försäkran om överensstämmelse på annat språk än svenska (som är standarden i CEDOC när du valt svenska som språk för frågeställningarna). Genom att klicka på pilen till höger där det står Språk kan du välja på nio andra språk utöver svenska. Bocka i det eller de språk du behöver. 

Gå sedan till flik fyra för försäkran. Underflikar för respektive språk har dykt upp till vänster. Tada!

Kom igång

Är du redo att minska riskerna? Vi hjälper dig steg för steg mot att skapa en maskinsäker arbetsplats för dina medarbetare. Testa CEDOC och upplev hur enkel och användarvänlig vår programvara är – och hur bra det känns att minimera riskerna och skapa trygghet.