Sökfunktioner i CEDOC

Guide

I den här artikeln får du möjligheten att lära dig mer om hur du kan söka och hitta i CEDOC.

 

Vi vet, det är mycket information som ska fyllas i, särskilt under flik två för riskbedömning. Det kan vara svårt att navigera och för att underlätta för dig finns det en sökfunktion som du antingen hittar i menyn under Verktyg eller genom att använda kortkommandot Ctrl + F. Sökfunktionen söker dels på det som du själv har skrivit i fälten och dels på riskbedömningspunkterna. 

 

Låt säga att du är ansvarig för punkt 1.1.2 och punkt 1.7.2 utifrån maskindirektivet, ja då kan du skriva dina initialer i fältet för kommentar/åtgärdsförslag. Sedan kan du söka på dina initialer för att slippa scrolla upp och ner.

 

Ett annat alternativ och lite av en gömd guldklimp är den grå listen ute till vänster. Om du för muspekaren ut till vänster, så långt du kan komma, då dyker en grå list upp.

 

Genom att klicka på den grå listen får du fram riskbedömningens alla olika punkter och du kan enkelt hoppa mellan avsnitten. 

 

Vi hoppas att du tycker det här var matnyttig information. Om du vill lära dig mer har vi en FAQ som du kan komma till om du klickar här.

Kom igång

Är du redo att minska riskerna? Vi hjälper dig steg för steg mot att skapa en maskinsäker arbetsplats för dina medarbetare. Testa CEDOC och upplev hur enkel och användarvänlig vår programvara är – och hur bra det känns att minimera riskerna och skapa trygghet.